Lid

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op

Wegsafsluiting N247
In de competitieweekenden 25/26 oktober en 1/2 nov. is de provinciale weg N247 tussen Broek in Waterland en Monnickendam afgesloten. Voor degene die vanuit Amsterdam komen; de club is via Zuiderwoude of vanuit noordelijke richting Purmerend te bereiken.
Grote Clubactie!
Graag allemaal de clublotenboekjes inleveren in de doos op de bar! Dank jullie wel!
Contributie inning!
In oktober/begin november zullen we de  contributie  factureren (per email). Via een  automatische incasso  zal de contributie worden afgeschreven.
Graag gewijzigde bankrekeningnummers spoedig doorgeven aan de ledenadministratie leden@waterlandsehockeyclub.nl.
Gevonden!
WHC shirt meisje mt 140! WHC sweater mt 140! Ligt niet op clubhuis, maar bij bestuur thuis! bestuur@waterlandsehockeyclub.nl
Trainingsschema Jeugd
Kijk voor de tijden onder Jongste Jeugd of Jeugd 'Trainingsschema' of