Opleiding voor coaches en trainers!
Geef je nu op voor de KNHB Basisopleiding Coachen op 14 september en 21 september. Aanvang 19.30 op de club!
Of de KNHB Basisopleiding Training geven 28 september en 5 oktober. Aanvang 19.30 op de club!
Iedereen is welkom! jeugdcommissie@waterlandsehockeyclub.nl
Trainingsschema
Vanaf 24 aug. beginnen de trainingen weer!  We hebben een trainingsschema opgesteld voor het seizoen 2015/16.
Nieuwe spelregels!
Het nieuwe hockeyseizoen begint bijna traditiegetrouw met een paar nieuwe spelregels. De belangrijkste nieuwe regels zijn:

-          Bitje verplicht  voor jeugd en senioren (geen bitje = niet spelen)
Mixed Trim Competitie!!
Vanaf 14 september doen wij met een team mee met de Mixed Trim Competitie! Op maandagavond spelen we rond 20.00 uur (uit of thuis) een wedstrijd tegen clubs uit de regio. Voor beginners en gevorderden. Zie bijgevoegd wedstrijdschema. Meedoen? Stuur een mail naar trainer@waterlandsehockeyclub.nl of bestuur@waterlandsehockeyclub.nl 14 sept:
Grensoverschrijdend gedrag
Iedereen in de sport moet zich veilig en prettig voelen. Daarom is het belangrijk om beleid te voeren zodat ongewenste omgangsvormen, zoals seksueel grensoverschrijdend gedrag, beledigingen, pesten, discriminatie, bedreiging en mishandeling zoveel mogelijk voorkomen worden. En daarnaast moet duidelijk zijn dat als er een incident is, hoe het
Jeugdcommissie zoekt versterking!
De huidige jeugdcommissie zoekt nog een aantal vrijwilligers! Vind je het leuk om betrokken te zijn bij de organisatie van onze dynamische, gezellige en groeiende club; meld je dan aan via jeugdcommissie@waterlandsehockeyclub.nl