Nieuw in de kantine!
Heerlijke warme biologische tomatensoep! Vanaf nu elke zaterdag aan de bar verkrijgbaar (EUR 2,-).
Clubfeest!
Noteer alvast in je agenda: 12 maart is het weer tijd voor een gezellig feestje op de club! Met traditionele borrel & bbq en de bingo natuurlijk! Vanaf 15.00 uur. Meer informatie volgt!
Geld voor trainingsmateriaal
Blij verrast waren we met het initiatief van een vader om een aanvraag voor financiƫle steun voor trainingsmateriaal bij het KAS BANK Welzijns Fonds in te dienen. De club ontvangt nu EUR 500,-. Wat een top initiatief, iets wat we goed kunnen gebruiken! Veel dank!
Spelregels en coach
Hoe zit het ook alweer? Wat mag wel/niet, wat wordt er van mij als coach ook alweer verwacht? Onder 'spelregels' op deze website lees je het allemaal!
Midwintercompetitie
De wedstrijden van de midwintercompetitie zijn van zaterdag 9 januari t/m  zaterdag 13 februari. De lentecompetitie start dan weer op 12  maart.
Funkeys en Fjes Winterstop!
De Funkey's en F-jes hebben winterstop.
Zij spelen geen midwintercompetitie en hebben geen training in de winter. Voorjaarscompetitie start weer op zaterdag 12 maart 2016 en de training start weer in de week van 7 maart.
Grensoverschrijdend gedrag
Iedereen in de sport moet zich veilig en prettig voelen. Daarom is het belangrijk om beleid te voeren zodat ongewenste omgangsvormen, zoals seksueel grensoverschrijdend gedrag, beledigingen, pesten, discriminatie, bedreiging en mishandeling zoveel mogelijk voorkomen worden. En daarnaast moet duidelijk zijn dat als er een incident is, hoe het