Inloggen
Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op
Wedstrijden
Afgelastingen
Nieuws
Spelregelavond en scheidsrechtersexamen!
Op maandag 6 oktober is er weer een spelregelavond! Jeugd vanaf 14 jaar, coaches, spelbegeleiders en ouders zijn van harte welkom vanaf 20.00 uur in het clubhuis. Op maandag 20 oktober vindt het examen plaats in het dorpshuis in Katwoude, aanvang 20.00 uur.
Trainingsschema Jeugd
Kijk voor de tijden onder Jongste Jeugd of Jeugd 'Trainingsschema' of
klik op: 'Lees meer..'
Sponsor Acties!
Onze club doet mee aan de DEEN SPONSORACTIE! Aan iedereen de oproep zoveel mogelijk kartonnen muntjes in onze eigen clubkoker in de supermarkt op 't Spil te deponeren. 
Vanaf 13 september doen we weer mee met de GROTE CLUBACTIE. Alle jeugdleden krijgen de lotenboekjes 12 en 13 en evt. 17 sept. uitgedeeld.
Vrijwilligers gezocht!
Wie wil op woensdag terwijl zoon/dochter traint een uurtje achter de bar staan om koffie en limo te schenken? De barcie ontvangt je met open armen! barcommissie@waterlandsehockeyclub.nl
Vrijwilligers gezocht! part II
Wie wil op woensdag hulptrainer zijn (F-jes met name) terwijl zoon/dochter traint? Hockeyervaring is niet nodig! Via HockeyAcademy.nl en onze eigen Dennis is de voorbereiding 5-10 minuten. De jeugdcie ontvangt je met open armen!  jeugdcommissie@waterlandsehockeyclub.nl
Hoofdsponsor
Sponsoren
Bardienst
Agenda
de agenda is leeg
  hele agenda
Vandaag jarig
Er zijn geen jarigen vandaag
Recente verslagen
Nog geen verslagen.