Lid

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op

Nieuwe jeugdleden
Alle jeugdteams voor het seizoen 2014/2015 zijn ingedeeld. Dit betekent dat nieuwe leden starten als trainingslid . Als er een plek vrij komt of een nieuw team kan worden gevormd, zullen nieuwe leden gaan spelen in de competitie. NB: nieuwe leden zonder hockeyervaring trainen altijd eerst 3 maanden voordat ze mee mogen doen aan de competitie.
Jongens C
Nog een paar sportieve jongens en we kunnen een team vormen. Daar gaan we voor natuurlijk! Neem contact op met: jeugdcommissie@waterlandsehockeyclub.nl of leden@waterlandsehockeyclub.nl!!!
Teamindeling seizoen 2014/15
Beste jeugdleden en ouders, De teamindeling voor het seizoen 2014/15 is te vinden in de Bijlage (zie link rechtsonder dit bericht). Binnenkort zullen ook de teams, te vinden onder de kopjes "Jongste Jeugd" en "Jeugd" worden aangepast.
Deadline aan- en afmelden lidmaatschap
Belangrijk: voor 1 mei dient het lidmaatschap te worden opgezegd bij leden@waterlandsehockeyclub.nl.
Voor 1 juni aanmelden lidmaatschap ivm team- en wedstrijdplanning!!
Jeugd info
De trainingen voor de jeugd gaan door t/m woensdag 25 juni. In augustus vermelden we op de website de nieuwe trainingsdagen en tijden!!! Fijne vakantie allemaal!