Lid

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op

Scheidsrechtersavond!
Op maandag 8 september as. is er van 20.00-21.30 uur een informatieavond over de spelregels. Ouders, coaches, teambegeleiders, jeugd vanaf 14 jaar, veteranen en trimdames zijn van harte uitgenodigd! Geef je op bij: scheidsrechters@waterlandsehockeyclub.nl
Trainingsschema Jeugd
We starten a.s woensdag 27 augustus weer!
Let op, er zijn teams die 2x per week trainen.
Kijk onder Trainingsschema of klik op: Lees meer ….
Inschrijven Familetoernooi en BBQ!
Geef je nu op voor Familie Hockey Toernooi!
Nieuw: The dansant met DJ Ronald van 16.00 tot 20.00 uur (voetjes van de vloer)!
Supercool springkussen voor de jeugd!

Naamsverandering Meisjes E-teams!!
Let op: voortaan noemen we de E- teams als volgt:
M8E1=ME1
M6E1=ME2
M6E2=ME3
M6E3=ME4
Tenue!
Sportwinkel Vijf is iedere vrijdag geopend van 10.00-18.00 uur voor aanschaf van het clubtenue, hockeyschoenen, sticks en bitjes. Je vindt Vijf op Grote Noord 1. Dit is de steeg aan het Zuideinde, naast de bakker. Zaterdag 30 augustus as. is Vijf ook aanwezig op het Familie-Vriendenhockey toernooi!
Nieuwe jeugdleden
Alle jeugdteams voor het seizoen 2014/2015 zijn ingedeeld. Dit betekent dat nieuwe leden starten als trainingslid . Als er een plek vrij komt of een nieuw team kan worden gevormd, zullen nieuwe leden gaan spelen in de competitie. NB: nieuwe leden zonder hockeyervaring trainen altijd eerst 3 maanden voordat ze mee mogen doen aan de competitie.