Start trainingen en competitie
De trainingen beginnen weer in week 35 (29 aug). Informatie over tijden tzt op de website. De competitie start zaterdag 10 september.
Teamindeling seizoen 2016 2017
Beste leden en ouders,

Bijgaand de teamindeling voor het volgende seizoen (zie bijlage Excel).
woe 31 aug. Witte Rook Sessie
In navolging van andere hockeyclubs: een avond waarop ouders per team de taken verdelen van coach, begeleider, (evt) trainer en fluiters. Verder: bondige informatie over het hockeyseizoen tijd voor vragen. Graag allemaal aanwezig, zodat we goed voorbereid het veld op gaan en niet achter de feiten aanlopen! Voor alle ouders, vanaf 20.15 uur in het
3 september, Familiehockeytoernooi!
Noteer deze datum alvast in je agenda. Voor 't hele gezin, fam/vrienden/buren etc. Vanaf 12.00 uur, BBQ vanaf 17.00 uur.
Aanmelden nieuwe trainers /begeleiders
Beste allemaal, de start van het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en volgende week starten we weer met trainen. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor de interne cursus "startende trainer". We hebben ook echt nog nieuwe trainers en begeleiders nodig aankomende tijd. Voor meer informatie even aan Dennis of Pjotr vragen.