Woensdagen: veldtraining voor de E6jes, F en Funkeys
Het is mooi weer vandaag, dus vanmiddag wordt er weer veldtraining gegeven onder leiding van Dennis voor de E6jes, F en Funkeys en zijn hulptrainers van 15.30 tot 16.30 uur. Bij goed weer gaan we dat gewoon blijven doen tot de voorjaarsvakantie. na de voorjaarsvakantie is het normale schema weer van kracht.
Betreden van 't Spil

Namens de beheerder van 't Spil willen wij iedereen (dus spelers en ouders) vriendelijk verzoeken niet met buitenschoenen de zaal te betreden. Er moet regelmatig modder worden verwijderd, ook aan de zijkanten van de hal. Schoenen kunnen worden uitgedaan in de kleedkamer. Dank voor jullie medewerking!
Traíningsschema Zaalhockey

Vanaf  26 november gaat er in de zaal getraind worden. We zijn heel blij dat we dit in ons eigen Spil kunnen doen, al betekent het wel dat sommigen zich moeten haasten om vanuit school er op tijd te zijn. Wij willen jullie verzoeken een kwartier eerder aanwezig te zijn om de trainers te helpen met het klaarzetten van de spullen. Een uur