18-8-2019
Familietoernooi zondag 1 september

Terug van vakantie? Zondag 1 september  wordt er weer afgeslagen met de traditionele start van het seizoen: het familietoernooi!

Met teams van 8 personen, een mix van jong en oud, ervaren spelers en starters strijden we tegen elkaar om de eer…en natuurlijk de bokaal.

Kom verkleed in een thema naar keuze, als het maar duidelijk is dat jullie bij elkaar horen. We hebben uiteraard ook dit jaar een prijs voor het ‘best dressed team’.

Inloop vanaf 12.30 uur en start om 13.00 uur mét lunch, einde rond 17.00 uur met borrel!

Deelname:

- -Opgeven per team o.v.v. teamnaam, namen deelnemers en leeftijden;

- - Kom je iemand te kort voor een team, of ben je juist in je eentje? Meld je toch aan, dan zorgen wij voor de juiste match;

Kosten zijn inclusief lunch, lekkere borrelhappen en een ijsje voor de kinderen!

-Volwassene € 7,50 en kinderen € 5,00

Opgeven:[email protected]