29-11 Start zaaltrainingen

Vikingpad 41
1034 VG, Amsterdam
Route
Per auto Vanuit IJ-tunnel (N10): afslag Buiksloot/Nieuwendam, beneden rechtsaf, IJ-doornlaan uitrijden (voorbij Boven 't IJ-ziekenhuis), rechtdoor (Banne Buikslootlaan oversteken), 1e afslag rechts, 1e clubhuis aan linkerhand. Vanuit andere richtingen: Ringweg Noord (A10) tussen IJ- en Coentunnel, afrit S117 richting Kadoelen, Buiksloot, Landsmeer. Blijf S117 volgen, eerst rechtsaf richting Kadoelen/Buiksloot, dan rechtdoor richting Buiksloot. 1e afslag links, 1e clubhuis linkerhand. Per openbaar vervoer Per bus/trein: Vanaf Amsterdam-CS IJzijde bus 34 GVB, uitstappen halte Tussendek, door gebouwencomplex Tussendek heen wandelen, groenstrook doorsteken eerste clubhuis aan uw linker hand. Of bus 36 GVB, uitstappen halte IJ-doornlaan, rechtsaf langs water richting sportcomplex, eerste clubhuis aan uw linker hand. Vanaf Amsterdam CS IJzijde, bus 125 richting Landsmeer, uitstappenhalte IJ-doornlaan, rechtsaf langs water wandelen richting sportcomplex, eerste clubhuis aan uw linker hand.
Tenue
Korenblauw shirt/blouse met badge, donkerblauwe broek/rok, bordeauxrode kousen.