Lidmaatschap
Inloggen


Wedstrijden
Afgelastingen
Agenda
07-10 Veld vegen MO9-1 / MO10-1
14-10 Veld vegen MO18-1 / MO18-2
15-10 Herfstvakantie
28-10 Veld vegen MO16-1 / MO14-2
04-11 Veld vegen MO14-1 / MO12-1
11-11 Veld vegen MO14-3 / JO14
18-11 Veld vegen Veteranen
  hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Inschrijvingsformulier


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Lidmaatschap/Financieel
  De contributie wordt automatisch geïncasseerd. Door onderstaande informatie in te vullen gaat u hiermee akkoord. Deze informatie wordt alleen gebruikt indien wij u een bevestiging hebben gestuurd dat u lid bent geworden. ls het aspirant lid na de drie vrijblijvende trainingen een beslissing genomen heeft of het wel of niet definitief lid wil worden, dient de ledenadministratie hiervan op de hoogte te worden gebracht.

 
   
 
   
 
   
Ervaring
   
   
   
 
Overige informatie
   
   
 
   
Inzet voor de club
  De Waterlandse Hockey Club is een vereniging die draait op de inzet van leden en op ouders van jeugdleden. Onderdeel van het lidmaatschap houdt in dat u ingezet wordt voor een van de volgende onderdelen:

 
   
Ondertekening
  Door ondertekening van het inschrijfformulier gaat u akkoord met de voorwaarden als hierboven genoemd. Daarnaast worden er foto's op social media gepubliceerd van wedstrijden en trainingen. Voor meer info zie de tab met clubinfo.

 
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.