Trainings protocol
Afzeggen
  • Als je (kind) niet kan, dan is het fijn als er uiterlijk 24 uur van te voren bij de coach wordt afgezegd. Dit kan gedaan worden in de WHC app zodat de trainers de trainingen goed kunnen voorbereiden.
  • We begrijpen dat bijvoorbeeld het leren voor toetsweken etc heel belangrijk is maar het is ook gezond om een uurtje vrij te maken voor het hockeyen. Wij vinden zelf eigenlijk ook dat verjaardagen etc geen reden is om af te zeggen.
  • Door op het laatste moment af te zeggen wordt het hele team gedupeerd omdat de trainer niet meer de training kan geven die voorbereid is.
  • Aan het eind van de training zullen de trainers in de WHC App registeren wie er aan- en afwezig waren. De coaches/begeleiders krijgen zo een inzicht over de opkomst. Zij kunnen dan weer met jullie bespreken waarom je (kind) er eventueel niet was, als dit van te voren niet bekend was.

Algemeen
  • Je (kind) blijft thuis bij een van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°).
  • Je (kind) blijft thuis thuis als iemand in thuis koorts heeft (vanaf de 38C°) en/of benauwdheidsklachten.
  • Je stelt de coach/begeleider op de hoogte als het bovenstaande het geval is.
  • Volwassen trainers en coaches/begeleiders moeten buiten het veld altijd de 1,5 meter afstand houden tot elkaar..
  • De training gaat altijd door, ook als het regent. De coach/begeleider wordt per app op tijd geïnformeerd als dit niet het geval is. En zij/hij brengt het team op de hoogte.

Voorafgaand aan de training
  • Ga voorafgaand aan de training thuis naar het toilet. Tijdens de training dient er toestemming aan de trainer te worden gevraagd. Na gebruik van het toilet graag handen wassen en de deurklink weer desinfecteren.
  • Neem je eigen bidon gevuld met water mee.
  • Zorg dat je 10 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent zodat de training op tijd kan beginnen.
  • Bij de ingang van het hek wordt van de fiets of scooter afgestapt (motor uit) zodat andere mensen/buurverenigingen hier geen last van hebben.

Tijdens de training
  • Je (kind) volgt altijd de aanwijzingen van de trainer op.
  • Indien nodig heeft de trainer het recht om een speler van het veld af te sturen en daarover de coach te informeren
  • Er is geen fysiek contact tussen de trainer en de spelers.
  • Het clubhuis blijft gesloten voor iedereen behalve de trainer.
  • Medische hulpmiddelen zijn beschikbaar buiten het clubhuis.
  • Dennis is de aangewezen veiligheidscoördinator en is altijd telefonisch bereikbaar voor ouders en bestuur, dit nummer is bij het toegangshek zichtbaar zijn voor een ieder.
  • Indien de weersomstandigheden zo zijn dat de trainer de training (tijdelijk) stil legt mag er alleen onder het afdak en in de kleedkamers geschuild worden.
  • Alleen trainers mogen zich in de containers begeven.
Na afloop van de de training
  • Samen met de trainer wordt het materiaal verzameld en wordt dit gebracht naar de plaats die de trainer aanwijst.
  • Na afloop van de training registreert de trainer in de WHC App wie er aan/afwezig waren en informeert de coach hierover
  • Na afloop gaan de spelers die training hebben gehad meteen naar huis en mag er helaas niet nagepraat worden op de club.
Wij hopen dat alles duidelijk is en dat we er een mooi coronavrij seizoen van kunnen maken.

Bij vragen kunnen jullie een email sturen naar [email protected]