Clubinfo
Inloggen


Wedstrijden
Afgelastingen
Agenda
07-10 Veld vegen MO9-1 / MO10-1
14-10 Veld vegen MO18-1 / MO18-2
15-10 Herfstvakantie
28-10 Veld vegen MO16-1 / MO14-2
04-11 Veld vegen MO14-1 / MO12-1
11-11 Veld vegen MO14-3 / JO14
18-11 Veld vegen Veteranen
  hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Wedstrijdsecretariaat 


Wedstrijdsecretariaat

 

Het wedstrijdsecretariaat wordt gevormd door Annabeth van Hall en Marije Hamer die bereikbaar zijn via [email protected],

Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor het opstellen van de wedstrijdschema's, communicatie met andere clubs, de indeling van het veld en de verwerking van de uitslagen en wedstrijdformulieren.

 

wedstrijdschema

Het wedstrijdschema staat uiterlijk zes dagen voor de wedstrijd online, vaak al heel wat weken eerder. Na publicatie wordt het schema in principe niet meer aangepast. Aanvoerders en teambegeleiders kunnen verzoeken m.b.t. de indeling van uit- en thuis-wedstrijden doorgeven aan de wedstrijdsecretaris (s.v.p. niet zelf contact opnemen met de tegenpartij). Geef eventuele wensen minimaal 3 weken van te voren door. Houd er rekening mee dat een verzoek soms niet gehonoreerd kan worden. Wedstrijden mogen na overleg met de wedstrijdsecretaris en de tegenpartij eerder dan de vastgestelde datum gespeeld worden, niet later.

 

DWF-formulier

Alle wedstrijdformulieren digitaal ingevuld via het DWF (Digitaal Wedstrijd Forumlier) Twee dagen voor de wedstrijd ontvangen de coach, teambegeleider en aanvoerder een email met de benodigde gegevens en de link naar het wedstrijdformulier. Voor een correcte en volledige afhandeling van het DWF zijn de volgende drie stappen van belang:

 

Voor de Jongste Jeugd (O8-O9-O10) zijn er twee partijen die het DWF invullen, namelijk de coaches van het thuis- en uitspelende team.

Voor de Jeugd (O12_14-O16-O18) zijn 4! partijen die het DWF moeten invullen en afronden: 2 scheidsrechters en elk team een aanvoerder of coach.

Scheidsrechters loggen in op het DWF met hun lid- OF kaartnummer EN de verificatiecode die zij van de teambegeleiding ontvangen.

Aanvoerders/coaches/teambegeleiders loggen in op het DWF met hun lidnummer EN wachtwoord.

 

Mocht het invullen direct na de wedstrijd onverhoopt niet lukken, doe dit dan direct bij thuiskomst en in ieder geval voor 20:00 uur. We krijgen een boete als het DWF-formulier verkeerd, te laat of niet wordt ingeleverd.

 

Het DWF kun je invullen via de button op onze homepage!

 

Afgelastingen

Afgelastingen worden door de wedstrijdsecretaris doorgegeven aan de aanvoerder/teambegeleiding en komen tevens op de website. Bij winterse omstandigheden wordt aangeraden voor vertrek de homepage van onze website te raadplegen of de site van de club waar je uitspeelt.