Lidmaatschap

Inschrijven

Wil je lid worden van onze hockeyclub, meld je dan aan via het Inschrijfformulier op deze website. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. De contributie wordt rond oktober/november automatisch van je rekening geschreven.

Proeftrainingen

Lijkt hockey je wel wat, maar wil je het eerst een paar keer proberen? Je kunt 3x gratis meetrainen. Vermeld ‘3x Proeftraining’ op het inschrijfformulier bij het veld ‘Opmerkingen’. Voor de jeugd hebben we een stick te leen. Na drie weken nemen we contact met je op of je lid wilt worden.

Junioren

Junioren zonder hockeyervaring trainen twee tot drie maanden voordat ze mee gaan doen aan de competitiewedstrijden. De trainer beslist wanneer het nieuwe lid binnen dit tijdsbestek toe is aan het spelen van wedstrijden.

Als een nieuw lid tijdens het seizoen instroomt, is mee spelen in de competitie alleen mogelijk als er een plek beschikbaar is in een team. De jeugdcommissie doet haar uiterste best om nieuwe leden te plaatsen, maar soms is dit (helaas) niet altijd mogelijk. Aan het eind van het seizoen (mei/juni)  vinden de nieuwe teamindelingen plaats.

Hockey-uitrusting

Voor hockey heb je een stick, kunstgrasschoenen, scheenbeschermers (verplicht), een gebitsbeschermer (aanbevolen!) en een clubtenue nodig. Dit komt voor junioren neer op zo’n € 150,-. Voor senioren ligt dit bedrag enkele tientjes hoger.

Het clubtenue is te koop vanaf 1 augustus bij Style fashion & living op het Zuideinde 15-17. Overige artikelen zijn te koop bij sportwinkels en de vele webwinkels (hockeyhuis.nl, hockeyshop.nl, hockeydirect.nl etc.)

Lidmaatschap

Als lid van de Waterlandse Hockey Club ga je akkoord met en verplicht je je tot:

-Actief deelnemen aan wedstrijden (in WHC tenue) en trainingen.

-Ondersteuning bieden bij het draaiend houden van de vereniging. Bij jeugdleden wordt een actieve bijdrage van ouders of verzorgers verwacht. Bij plaatsing van een kind, wordt daarmee akkoord gegaan.

-Opvolgen van instructies van functionarissen en trainers van de vereniging.

-Afschrijving van contributies en bijdragen via automatische incasso.

-Enkel digitaal ontvangen van alle verenigingsinformatie en overige informatie (uitnodiging ALV, incassofactuur, etc).?

Lees voor uitgebreidere informatie over ons lidmaatschap onze Clubvisie & Clubregels en Jeugdhockey & Ouders (onder clubinfo).